Офіси Port Clearance

Офіси Port Clearance

Війна в Україні та переорієнтація логістичних маршрутів з морських портів на автомобільні пункти пропуски на південному та західному кордоні України змусила нас суттєво розширити локацію наших офісів. На сьогодні офіси Port Clearance, крім рідної Одеси, розташовані ще у 4 містах трьох країн - в Україні, Польщі та Румунії.

1. Чернівці – тут ми здійснюємо митне оформлення вантажів та електромобілів, що ввозяться автотранспортом в Україну з території Румунії, Туреччини, Греції.

2. Львів – тут ми проводимо митні процедури у відношенні вантажів та електромобілів, що ввозяться в Україну з території Польщі, Німеччини та інших країн Євросоюзу.

3. Констанца – представництво, що дозволяє координувати дії місцевих румунських підрядників (митних брокерів, експедиторів, агентів, тощо), що задіяні нами під час доставки вантажів через поромний пункт пропуску «Орловка-Ісакча» та автомобільний пункт пропуску «Порубне-Сірет».

4. Варшава – представництво компанії для координації дій польських підрядників (митних брокерів, експедиторів, агентів, тощо), що задіяні нами під час доставки вантажів в Україну через пункти пропуску на західному кордоні України.

Головною метою відкриття цих офісів було надання тимчасової підтримки працівникам компанії, які, побоюючись за власне життя своїх родин, вирішили тимчасово змінити місце проживання на більш безпечне. Усім працівникам повністю компенсовано вартість оренди тимчасового житла за рахунок компанії. Наші професійні та досвідчені «кадри» – це найважливіший скарб нашої компанії.

Ми віримо у нашу перемогу і абсолютно впевнені, що після закінчення війни наша команда у повному складі повернеться до рідної Одеси та продовжить обслуговувати наших замовників особисто та з ще більшим натхненням і потрійною енергією.