Митний термінал у Чернівцях

Митний термінал у Чернівцях

Після початку війни митний термінал у Чернівцях прихистив вже біля тисячі китайських електромобілів. Саме сюди після блокади морських портів нами було переорієнтовано поставки електрокарів, що раніше ввозились в Україну через порт Чорноморськ. Ми обрали його у березні для доставки електромобілів наших замовників із портів Пірей (Греція), Борусан, Деринже, Яримча, Мерсін (усі – Туреччина), що були покинуті там морськими ро-ро перевізниками напризволяще.

До війни у Чернівцях оформлювалась невелика кількість «євроблях». На фото чітко видно, що керівництво терміналу не мало навіть коштів на асфальт. 

У цьому році перенаправлення поставок китайських електромобілів відкрило друге дихання терміналу. У пікові моменти у травні-червні на ньому іноді не було вільних місць, і наші автовози стояли добу в черзі перед воротами у очікування вивантаження. 

Сьогодні для митного оформлення електричок ми продовжуємо використовувати чернівецький термінал у доповнення до львівського. Проте несамовито віримо, що порт Чорноморськ у найближчому майбутньому запрацює не тільки для експорту зерна, але й почне зустрічати пороми з автівками.

А там - і до нашої перемоги недалеко!!!

PORT CLEARANCE – професійна закупівля і доставка «під ключ» електромобілів із Китаю.